Har du köpt din cykel i butiken eller med fraktalternativet "Upphämtning & montering" men väntar på meddelande om den är klar eller inte?

Normalt tar det ca. 3-5 vardagar efter att man lagt sin order tills att man får sin cykel slutmonterad. Under högsäsong, april till midsommar samt augusti-september, är väntetiden ca 5-10 vardagar. Så snart din cykel är färdigmonterad skickar butiken ett SMS till dig om att den finns att hämta. Har det gått mer än 10 vardagar är det enklast att höra av sig till hej@stalhasten.se för att få närmare besked. Ange ditt ordernummer och ditt mobilnummer, då det ibland kan ha blivit fel vid SMS-utskicket. 

 

Vi monterar i tur och ordning utifrån när ordern har lagts. Är du i trängande behov av cykeln innan den har blivit klar kan vi alltid ändra din order till en upphämtning så att du kan hämta cykeln i kartong (85 % förmonterad) och montera det sista själv. Givetvis återbetalar vi dig då för monteringskostnaden. Hör i så fall av dig till hej@stalhasten.se med ditt ordernummer bara.

 

Tack för ditt tålamod!